Näyttelyreissu Miesten kesken

Aurinko on hellinyt koko viikonlopun. Ihanaa oli eilen, ku tarkeni pesun jälkeen kuivatella ja laittaa koirat ulkona. Olin oikein varustautunut tämän päiväiseen Järvenpään näyttelyreissuun perehtymällä oikein ajan kanssa miten järkkärilläni saisi parhaat liikekuvat, hankkimalla uuden kuvankäsittelyohjelman ja muistikortin, johon olisi tilaa räpsiä minkä sielu sietää. Sovittuna oli, että koirat laitettuani voin syventyä kuvaamiseen ja mies hoitaa molempien esityksen. Kuinka ollakaan poikamme sai oksennustaudin ja oli korkeassa kuumeessa ja niin voipunut, että tällä kertaa lähti mies habaneerojen kanssa keskenään näyttelyyn. Aamulla kampailin koiria valmiiksi ja niin starttasivat matkaan erinäisin evästyksin tietenkin: - häkkituulettimen saa tästä päälle, laita tämä matto häkin päälle niin saat kammattua siinä, laita päivänvarjo näillä nippusiteillä kiinni häkkiin, muistathan laittaa Fidelin jakauksen viä uudelleen ennen kehään menoa ja käy turkki läpi tällä harjalla... - Joo-joo, ja jo näkyi Fordin perävalot.

On muuten paljon isompi jännitys vain olla kotona ja odottaa puhelimensoittoa ja tuloksia. No soihan sen lopulta ja ihan hienosti oli mennyt. Fidel JUN ERI-1 SA ja kiri vielä paras uros -kisassa neljänneksi. Ricokin mukavasti AVO ERI3, vaikka tämä pari on viimeksi ollut keskenään näyttelykehässä puolitoista vuotta sitten. Hienot arvostelut saivat molemmat. :)

Fidel: "Well bodied for age. Excellent size, reach if neck, head proportions and coat. Well set ears. Correct topline and loin. Well angulated, moves well."

Rico: "Excellent size and body proportions. Would want more laid back shoulder and better angulation in front. Breed typical head. Well set eyes and ears. Correct topline. Moves well behind and side, loose in front."

Kotona nautiskelivatkin koirat sitten loppupäivän pihamaan varjopaikoissa lekotellen. Saivatpa vielä melkoista päänvaivaa Berniherran saatua herkkuluun. Siinä oli habaneeroille puntaroitavaa, miten pääsisi moisesta herkusta osingoille Piidulan ratkaistua turvapaikkaongelman asettautumalla keskelle lamoherukoita. :D

Hmm, mites tuohon luuhun pääsisi käsiksi???

Etsitään, olisko jäänyt mitään herkkua tähteeksi!!!



Kommentit

  1. Heippa! Osaisitko neuvoa, mitä kautta voisi löytää mustan uros havannankoiran astutukseen ? :)

    VastaaPoista
  2. Havannalaiset ry:n sivuilla on jalostusuroslista, josta voi käydä katsomassa josko löytyisi sopivia kandidaatteja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit